Politică de retur

Livram doar in Bucuresti, nu si in alte orase.

Preluam comenzi doar pentru livrare.
Comenzile pot fi plasate oricand pe site-ul web, dar programul de livrari este limitat, timpul de functionare al acetuia fiind afisat pe pagina principala a site-ului web.

 

Livrarile sunt oferite de catre o firma partenera, BeeFast, care depune in fiecare zi toate diligentele pentru ca produsele comandate de dvs. sa ajunga in conditii optime si intr-un timp cat mai scurt.

 

Pentru comenzile anulate, platite deja cu cardul, banii vor fi returnati prin transfer bancar, plata fiind operata de catre noi a doua zi dupa ce ne vor fi comunicate informatiile necesare platii.

 

Pentru probleme, va rugam sa folositi metodele de contact (mail sau telefon) prezente pe pagina principala a site-ului web.

 

Timp estimat de livrare: 1- 2 h

 

Pentru platile cu cardul, va rugam sa selectati plata cu cardul direct prin site-ul nostru.

Pentru zonele indepartate ne rezervam dreptul sa refuzam comanda, daca timpul de livrare ar fi prea mare.

 

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un email de confirmare. Nu este necesara confirmarea telefonica a comenzii.

Daca nu sunt toate informatiile necesare comenzii sau nu sunt indeplinite conditiile din aceasta pagina, ne rezervam dreptul de a refuza comanda, fara o notificare prealabila.

 

Taxa de livrare poate varia in functie de numarul produselor adaugate in cosul de cumparaturi. Aceste informatii sunt actualizate de fiecare data cand este cazul si sunt afisate pe pagina principala a site-ului web.